Ajáljon minket

Amennyiben meg van elégedve éttermünkkel, kérem ajánljon minket!

Neved

E-mail címed:

Barátaid e-mail címei  [-] [+]

Üzeneted [+]

Címlap Vendégkönyv
Subject *
Név *
e-mail
Bejegyzés *
Kép ellenőrzés *
   
 

Kovács Gábor: Alacsony cigánynő

Az az "alacsony cigánynő" tisztább és becsületesebb pár Magyar szakácsnőnél, és jobban is főz! Csak javasolni tudom mindenkinek a konyháját! Ismerek pár éttermest, szerencse nem látsz be a konyhára, hogy kik dolgoznak!

2012. január 06., péntek

Tamás: Budapest

Zalai kirándulás után, már hazafelé kerestünk kajáldát.

Mikor az útról megláttam mennyien vannak vendégek, azt gondoltam, hogy ahol ennyien ülnek az rossz nem lehet.

Nyertem! :) Bár a szinte folyamatos teltház miatt sokat kellett várni, de erre a felszolgáló is felhívta a figyelmet, nem csalódtunk.

Kifogástalan minőségü ételt kaptunk meglepően olcsón.

Az étel mindenkritikát kibírt s ahogy a többi asztalt néztem, csak elégedett arcokat láttam. Feltétlanül ajánlom azoknak kik arra járnak!

2011. november 09., szerda

Tőzser István: Marcali

Mi régóta kijártunk Marcaliból ide alkalmanként kajálni, de amióta megláttuk,hogy a konyhán egy alacsony cigánynő dolgozik /főz/,azóta már nem szivessen megyünk ide és a barátaimnak is ezt tanácsolom.

2011. szeptember 17., szombat

B.Gyuri: Budapest

A mai világban ilyen olcsó és mindamellett öszinte vendégszeretettel fogadó, nagyon finom ételeket, italokat kínáló éttermet eddig nem volt szerencsém megismerni. Mindenkinek őszintén ajánlom, minden érdek nélkül. Sajnos az idei nyaralás utolsó napjaiban leltük meg ezt a kivételes helyet. Remélem és kívánom, hogy jövőre is legyen lehetőségem ide ellátogatni, hasonló körülmények között !

2011. július 24., vasárnap

Kánai Zoltán: Remek volt

Szombat este voltunk kajálni, ebben nem lehet csalódni, a haverjaimnak is ajánlottam mert finomak az ételek a kiszolgálás barátságos, tehát minden szuper !!! Hajrá !!!

2011. május 16., hétfő

Fekete József: Várvölgy

Tiszteletem!

Útban hazafelé Kaposvárról, úgy döntöttünk hogy megebédelünk az önök éttermében. Menüt rendeltünk, mivel nem voltunk nagyon éhesek, de mikor kihozták a menüt elszörnyedve láttuk az adagok nagyságát, miután elfogyasztottuk, meggyőződtünk az ételek finomságáról, és ízletességéről! Mi megjártuk már a környékbeli éttermket, de ilyen finomat, ilyen sokat, ilyen olcsón még soha nem ettünk! Gratulálunk a kiszolgáláshoz a pincéreknek és a séfnek! CSAK ÍGY TOVÁBBSmile

2011. április 04., hétfő

Kánai Zoltán: 2834 Tardos Rákóczi u.3.

Tiszteletem

Szombaton voltunk a családommal az étteremben, csak jót tudok mondani, Balaton körül szerintem ez a legjobb !!!!! Csak így tovább !!!!!

2011. február 13., vasárnap

 

Megjelenített bejegyzések száma 
Powered by Phoca Guestbook
Szavazások
Ön milyenek találja weboldalunkat?